Kövess minket!
  
     

A kert szépségéért és épségéért: Kerti bútorok, elültető eszközök

A kert szépségéért és épségéért: Kerti bútorok, elültető eszközök
2017, július 28.

Odakint egyre szebb és szebb idő köszönt a világra. Ahogyan a tavasz nyárba fordul, a hideg és a szürkeség helyét fokozatosan átveszi a jókedv és a kacagó napfény. A nappalok hosszabbodnak, a madarak csicsergése tölti be a levegőt, ami virágillattól nehéz. Ki ne vágyna ilyenkor folyton a szabadba? Erre a legalkalmasabb helyszín talán egy saját kert, tele zöldellő bokrokkal, virágzó növényekkel, karcsú, magasba törő, árnyat adó fákkal.

A kert nem igazi kert és a pihenés nem teljes valamirevaló kerti bútor nélkül. Képzelje el, ahogyan egy friss nyári reggelen megterít a kerti asztalon és megpakolja gőzölgő kávéval, illatos pirítóssal, sárga rántottával és megreggelizik. De az is lehet, hogy egy álmos vasárnap délután nincs kedve a négy fal között gubbasztani, inkább a kinti meleg napfény vonzza ezért kényelmesen elhelyezkedik a hintaágyon és addig olvas, amíg a lassú hintázás álomba nem ringatja.

A pihenés és kikapcsolódás mellett a kerti bútorok a vendégek fogadásakor is nagyon jó szolgálatot tesznek. Így például egy kerti parti alkalmával van hová leültetni a barátokat, egy nagyobb születésnap szervezésekor nem kell a házban szorongani. A szép tágas, virágos kert nagyszerű és stílusos háttér minden eseményhez, a kényelmes kerti bútorok pedig gondoskodnak arról, hogy komfortos is legyen a kertben tartózkodni.

Egyedi kerti bútorokra lenne szüksége? A www.henczbutor.hu csapata elkészíti Önnek a megálmodott, személyre szabott kerti bútorokat, sőt elültető eszközöket is vásárolhat kertjébe! Egyedi bútort készíttetni sokkal egyszerűbb, mint a boltokat sorra járni és folyamatosan a legkisebb kompromisszumot keresni. Az egyedi kerti bútor esetében ilyenek miatt nem kell aggódnia, ráadásul sokkal inkább a magáénak érezheti azt, mint egy tucat darabot!

A részletekkel kapcsolatban kérjen bővebb információt, a henczbutor@gmail.com e-mail címen, vagy pedig hívja a  06-30-517-81-08 telefonszámot! Tegye kertjét kényelmesebbé és szebbé!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Bútoraihoz válassza a vízzel tisztítható Merlin bútorszövetet!
Bútoraihoz válassza a vízzel tisztítható Merlin bútorszövetet!

A megfelelő bútor kiválasztásában nagyon fontos szerepet játszik az is, hogy milyen szövet mellet döntünk. Ugyanis nem csak a bútor...

Close