Kövess minket!
  
     

A legkisebb helyiséget is szebbé teszik a fürdőszoba bútorok

A legkisebb helyiséget is szebbé teszik a fürdőszoba bútorok
2019, november 29.

Egész Magyarország felújítási lázban ég. Egyre többen vásárolnak házakat, lakásokat is. Azonban míg egy nagyobb épületben kényelmesen elférünk, a kisebb lakásokban minden helyiségre kisebb terület jut. Ez esetben gyakran jelentenek problémát a fürdőszoba bútorok, ugyanis a parányi mosdókat csak kellő kreativitással lehet optimálisan kialakítani. Néhány bevett lakberendezési trükkel és megfelelő fürdőszoba bútorral azonban a legkisebb fürdők is tágasabbnak és komfortosabbnak hatnak.

Alapvetően azok, akik szeretnék berendezni a fürdőszobát, zuhanyzókat, fürdőkádakat, mosdókagylókat, tükröket, törölköző szárító radiátorokat és más kisebb kiegészítőket nézegetnek. Azonban nem csak a berendezési elemek határozzák meg egy helyiség hangulatát, hanem annak színvilága is. Például egy fehér vagy világos fürdő eleve nagyobbnak hat, de egy sötétebb árnyalatú barna, vörös, lila vagy zöld színnel melegséget is csempészhetünk a fürdőszobánkba.

Praktikák, amelyekkel egy kis fürdőszobából is kényelmes helyiség varázsolható

Ha nincs lehetőségünk külön helyiségbe tenni a WC-t, akkor a fürdőszoba bútorokat is úgy kell elrendeznünk, hogy az is kényelmesen elférjen. Nagyon pici hely esetén kád helyett választhatunk kisebb zuhanyzó tálcát és akár oldalra fordított, apróbb mosdókagylót, kis csappal. A fali törölköző szárító sem foglal sok helyet és kellő meleget is biztosít. Akárcsak a többi fürdőszoba bútor, úgy a polcok is keskenyek, de színvilágban a szoba stílusához illeszkedjenek. Ha pedig a felültöltős mosógépre sem marad hely itt, válasszunk előtöltős mosógépet, és helyezzük a konyhába.

Legyen szó aprócska vagy méretes fürdőszobáról, a CSOMIÉP Kft. szalonjában biztosan megtalálja a tökéletes fürdőszoba bútorokat! Bemutatótermük és egyben székhelyünk megtalálható Hódmezővásárhelyen, de online is megismerheti termékkínálatunkat a www.csomiepwebaruhaz.hu weboldalon. Kérdéseivel keressen minket bátran a +36-30-394-2440-es telefonszámon vagy az info@csomiepwebaruhaz.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Miért érdemes a fenyőbútorokat választani?

Otthonunk berendezésénél a legtöbb esetben nehéz kérdés, hogy milyen bútorokat válasszunk. Ma már hatalmas a kínálat ebben a tekintetben, ezért...

Close