Kövess minket!
  
     

A stílus legyen a védjegye

A stílus legyen a védjegye
2015, október 28.

Napjaink rohanó világában, amikor minden lemásolható, újratervezhető, különösen fontos, hogy kifejezzük önmagunk valódi lényét. Egyedi stílusunk átitatja az életünk minden egyes területét, ahogyan a magánéletünkre, úgy a munkánkra is hatást gyakorol. Egy, a saját ízlésünkre formált iroda, tükrözni hivatott lényünket is, így ha valaki belépve megpillantja azt, már előre következtethet személyiségünk mivoltára, még mielőtt valóban megismerne minket.

Tehát a helyesen megválogatott irodabútor kulcsfontosságú szerepet tölthet be munkánk során. De mire is kell ügyelni a tökéletes bútorok kiválasztásánál?

Az iroda lelke és központja az asztal. Egy markáns, vastag , fából készült darab erőt és határozottságot sugall, míg egy üveglappal díszített társa az elegancia érzetét kelti. A vékonyabb lábakkal kivitelezett irodai asztal egyaránt közvetítheti nyitottságunk és lazaságunk, ugyanakkor biztos alap híján tükrözheti kétségeinket is.

Az asztal társa a jól megválasztott irodai szék. Míg egy bőr forgószék magabiztossá tesz, egy design fotel pedig kifinomultságot sugároz, addig egy fémvázas szék monoton hatást kelthet. Az sem mindegy, hogy ügyfeleinket milyen székbe ültetjük. A kényelmes, bőrrel vagy kárpittal borított ülőhely komfortot ad, míg egy fa vagy fém táblás társa ugyan komolyságot sugározhat, ám feszengést szülhet.

A további irodabútorok adják az összképet. Egy helyesen megválasztott szekrénnyel, komóddal, ruhaállvánnyal, vitrinnel vagy polccal otthonosabbá, elegánsabbá vagy exkluzívabbá tehetjük irodánkat. A lényeg mindig ugyanaz marad: hallgassunk a saját ízlésünkre és hagyjuk, hogy irodánk átfogó képe stílusunk védjegyévé válhasson.

Önnek is egyedi, stílusos, modern vagy klasszikus irodai bútorokra van szüksége? Szeretné személyiségét közvetíteni mások felé irodája küllemével? Ha Ön is minőségi irodabútort keres, forduljon hozzánk bizalommal, és nézzen körül weboldalunkon, melyet a www.projektbutor.hu címen érhet el! Bátran kérjen segítséget munkatársainktól, várjuk megkeresését a +36 22 503 821-es telefonszámon vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
inpulse.hu
Változtatni sosem késő: egyedi megoldások a konyhában!

Sokak szenvedélye a sütés-főzés, de még többen szeretnek enni. Mindkét tevékenységhez szükség van egy megfelelő konyhára. Egy jól felszerelt, tágas,...

Close