Kövess minket!
  
     

Akril konyhapulttal a tökéletes konyhákért

Akril konyhapulttal a tökéletes konyhákért
2020, február 28.

Az akril konyhapultok a számtalan előnyük mellett, csodálatos megjelenésükkel kápráztatják el a modern konyhák tulajdonosait és vendégeit. Köszönhető ez a gyönyörű és sokoldalú akril alapanyagnak, amelyet számtalan helyen felhasználnak manapság a belsőépítészet és a bútorgyártás területén is. Az akril konyhapult az összes ilyen hasznos tulajdonsággal rendelkezik, amit ez az alapanyag biztosít számára, így vízállóak, víztaszítóak és könnyedén felújíthatóak.

Az akril konyhapultok teljes keresztmetszetükben egyneműek, így kopás, foltok sem keletkeznek a felületükön. A készítésükkor speciális megmunkálási eljárást alkalmaznak, amelynek köszönhetően különböző módon válnak az akril lapok variálhatóvá, így a felhasználási területe nem korlátozódik le csupán az akril konyhapultokra, hanem széles körre kiterjed. Azonban mivel ezen anyag specialitása, hogy ellenáll a baktériumokkal szemben, kifejezetten előnyös, hogy a konyhában felhasználhatóvá váltak.

Akril lapokkal a steril és higiénikus konyháért

Az akril konyhapultok nem csak praktikusak, ragyogóak és mutatósak, de sterilek és higiénikusak is. Ezek a termékek egyesítik a felhasználhatóságot és a sokoldalúságot, miközben a szemet is gyönyörködtetik. A Corian konyhapultok is ezt az alapanyagot használják és közel 70 színben kaphatóak, teljesen egyéni igényre szabhatóan. A vegyi anyagokkal szemben való ellenállás mellett könnyen tisztíthatók és tökéletesen vízállóak is egyben. A tökéletes, rés nélküli illesztésnek köszönhetően pedig sem a kosz, sem az ételmaradék nem kerülhet rejtett helyekre.

Ezek a fantasztikus Corian akril konyhapultok megvásárolhatóak a Solymosi Team üzletében! A különleges konyhapultokon kívül mosdópultokat és recepciókat is vásárolhatunk tőlük. Termékkínálatukról és a felhasznált alapanyagokról is bővebben tájékozódhatunk a www.solymositeam.hu weboldalon, de bátran érdeklődhetünk a +36 30 914 5747-es telefonszámon és a solymi@t-online.hu e-mail címen is.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
beho-palett.hu
Az egyedi bútorok miatt növekedett meg a raklap eladások száma?

Valószínűleg már mindenki találkozott olyan írással amelyben a raklapok újra felhasználását ecsetelték, de vajon a raklap eladások számát mennyiben befolyásolta...

Close