Kövess minket!
  
     

Az örömteli és hatékony munka érdekében legyen kényelmes irodaszéke!

Az örömteli és hatékony munka érdekében legyen kényelmes irodaszéke!
2015, június 2.

Ugye Önnel is előfordult már, hogy a napi munkavégzés következményeképpen sajgó háttal, fájó nyakkal ért haza? Meglepő lehet, de ennek egy rosszul kiválasztott irodaszék is lehet az okozója. Amikor egy iroda berendezése előtt állunk, nem tűnik egyszerű feladatnak mindent oly módon eltervezni, hogy az mindenki számára a legkényelmesebb munkavégzést nyújtsa. Mivel az igények egyénektől függően eltérőek lehetnek, ezért igyekezzünk olyan megoldást választani, amely mindenki vágyait kielégíti.

Az egyik legnagyobb fejtörést az irodaszékek okozzák. Nem mindegy, hogy a napi munkaidőt milyen ülőalkalmatosságban töltjük el. Mivel a rossz minőségű székben való egész napos ülés különböző egészségügyi problémákhoz vezethet, ezért érdemesebb egy korszerű terméket választani. A magasabb támlával és szélesebb méretekkel rendelkező irodaszékek nemcsak a kényelmet, hanem az hatékonyabb munkavégzést is biztosítani tudják.

A d. Projekt Bútor Kft. hazai és európai partnerekkel együttműködve igyekszik az Ön kívánságait teljesíteni. Folyamatosan bővülő termékkínálatukban található az irodabútor mellett orvosi bútor, iskolabútor, fémszekrény, wellness bútor, konferenciaszék, valamint stadionszék is. A rövid és szakszerű leírásokkal ellátott bútorokat a www.projektbutor.hu weboldalunkon tekintheti meg! Az irodaszékek kínálata páratlan, hiszen vezetői forgószékek, vezetői tárgyalószékek, görgős forgószékek, fémvázas irodaszékek, faszékek, várótermi padok és fotelek is megtalálhatóak, melyek mindegyike kedvező áron érhető el.

Látogasson el weboldalunkra, és rendeljen kihagyhatatlan termékeink közül! Kérdéseit, felteheti nekünk projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen keresztül, de telefonon is igyekszünk segítségére, tenni a  22/503-821–es telefonszámon várjuk hívását. Munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben, hogy olyan bútorok vegyék körül munkahelyén is, melyek nem csak stílusosak, de minden szempontból komfortosak is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
irodaiszekek.hu
Irodai bútorok minden igényre

Mindennapjaink során számos környezetben ülünk le, legyen szó saját otthonunkról, munkahelyünkről, vagy akár a tömegközlekedési eszközökről. Nem mindegy, hogy hol,...

Close