Kövess minket!
  
     

Bútor felújítás egyedi kárpitozással

Bútor felújítás egyedi kárpitozással
2015, december 30.

Nem szeretne megválni régi bútoraitól, de újjá varázsolná otthonának berendezését? A legjobb ötlet, ha a bútorok felújítása mellett dönt, így megtarthatja a szívéhez nőtt darabokat, és mellette mégis jó formában használhatja azokat továbbra is.

Rendkívül széles kínálat áll rendelkezésünkre a bútorkárpitozás terén, épp ezért elgondolkodtató, mit válasszunk, hol végeztessük el a bútorok felújítását, a kárpitozást. Vannak, akik a puha, finom érintésű szövetanyagokat kedvelik, és vannak, akik a bőr különféle verzióit részesítik előnyben.

Napjainkban igen nagy népszerűségnek örvend az Aqua Clean bútorszövet, mely a korszerűsítés során is kiváló megoldást nyújthat. Teljesen mindegy, milyen színben választunk, könnyen eltávolíthatóak róla a szennyeződések. Olyan anyagokkal szemben rendelkezik ellenálló képességgel, amely más bútorkárpitról nem mondható el.

Előnyös, ha olyan kárpitozással foglalkozó céget választunk bútoraink felújításához, akik a hagyományos eljárások mellett a modern technikát is előszeretettel alkalmazzák. Ilyen kivitelezőnél nagyszerű megoldások születhetnek, hiszen régi bútorainkat ötvözhetjük a közkedvelt stílusok bármelyikével. Ezen felül pedig saját ízlésünk szerint kérhetjük a megvalósítását.

Aqua Clean bútorszövettel, és más lehetőségekkel is dolgozunk az Argo Kárpit munkatársaiként. Érdemes megtekinteni kínált szolgáltatásainkat www.argokarpit.hu weboldalunkon, ahol részletes információkat olvashat. Bármilyen bútor felújításáról van szó, a mi segítségünkkel csodaszép, egyedi darabokat kaphat. A bútorkárpitozásban, a bútorok felújításában, és a bőrfestésben is kiváló eredményt garantálunk.

Ha minket választ, a következőkre mindenképp számíthat:

  • Megbízható kivitelezés
  • Tartósság hosszú távon
  • Tapasztalt szakemberek
  • Magas színvonal

Érjen el tartós és tökéletes eredményt otthonában régi bútorainak felújításával! Elérhetőségeink bármelyikén szívesen nyújtunk bővebb információt, és válaszolunk kérdéseire. Keressen minket bizalommal az info@argokarpit.hu e-mail címen, vagy a 06-70-566-73-74-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A stílus legyen a védjegye
A stílus legyen a védjegye

Napjaink rohanó világában, amikor minden lemásolható, újratervezhető, különösen fontos, hogy kifejezzük önmagunk valódi lényét. Egyedi stílusunk átitatja az életünk minden...

Close