Kövess minket!
  
     

Bútoraihoz válassza a vízzel tisztítható Merlin bútorszövetet!

Bútoraihoz válassza a vízzel tisztítható Merlin bútorszövetet!
2017, június 22.

A megfelelő bútor kiválasztásában nagyon fontos szerepet játszik az is, hogy milyen szövet mellet döntünk. Ugyanis nem csak a bútor mérete, formája, színe és stílusa a meghatározó, hanem az azt beborító szövet is. Ha jobban belegondolunk, a legtöbb sérülés, ami a bútort érheti, a szövetet érinti. Nem is a szakadás az igazi veszély, hanem a koszolódás, hiszen számtalan folt piszkíthatja be a szövetet: kifröccsenő étel vagy ital, körömlakk, filctoll, és sorolhatnánk még tovább a végtelenségig. Ezért is különösen fontos, hogy a bútorunkat könnyen tisztítható szövet fedje!

A Merlin bútorszövet nem csak könnyedén tisztítható vízzel, de eleve ellenállóbb a szennyeződésekkel szemben, köszönhetően az egyedi technológiának, amellyel készült. A Merlin bútorszövet azért nem engedi a szennyeződéseket beszívódni az szövetszálakba, mert szálanként egy első ránézésre láthatatlan, kosztaszító anyaggal van bevonva. Ez az anyag ellenáll a szennyeződéseknek, és így a szövet tisztítása is jóval egyszerűbbé válik. A Merlin bútorszövetet az Egyesült Államokban fejlesztették ki, és a piacon lévő szövetek közül az egyik leginnovatívabb és legnépszerűbb, méghozzá nem véletlenül.

A Merlin bútorszövet kényelmes és kellemes tapintású, emellett rendkívül tartós is. Nem csak a bor- csokoládé- és egyéb étel-ital foltokkal szemben ellenálló, hanem a napfény okozta színfakulással szemben is. Amiatt sem kell aggódnunk, hogy esetleg nem találunk olyan színű Merlin bútorszövetet, amely a szobánk hangulatához illik, ugyanis számtalan színvariáció közül válogathatunk. Nem csak dekoratív és esztétikus, de még praktikus és strapabíró is a Merlin bútorszövet, így garantáltan jó választásnak minősül.

Vízzel mosható bútorszövetet szeretne? Hozzánk bizalommal fordulhat! További információért látogasson el honlapunkra, a www.argokarpit.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-566-7374-es telefonszámon, illetve az info@argokarpit.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu2017feb
Alakítson ki igényeknek megfelelő üzemi étkezőt!

Gondolt már arra, milyen nagy jelentősége van annak, hogy kényelmessé és stílusossá alakítsa ki üzemi étkezőjét? A legtöbben a költséghatékonyságot...

Close