Kövess minket!
  
     

Bútortervezés 3D technológiával!

Bútortervezés 3D technológiával!
2017, október 20.

Az egyedi bútor tervezése egy ötlettel, egy elképzeléssel kezdődik. Ahhoz, hogy az elképzelésből valóság váljon, tervezés és kivitelezés szükséges. Legelőször mindenképp készül egy kétdimenziós vázlatrajz, amin nagyjából látszik, hogy hol fog elhelyezkedni a bútor, és hogyan néz ki. Ezután bizonyos esetekben egyből a kivitelezés fázisa jön, mely után eldől, hogy az elképzelésünk a valóságban is működik-e. Ha el akarjuk kerülni a csalódásokat, érdemes a bútor tervezésekor a 3D látványtervezést választanunk, mivel így szinte biztosan elégedettek leszünk az eredménnyel.

A 3D látványtervezés segítségével egy virtuális 3D modellt kapunk a tervezett bútorokról, melyet minden oldalról tüzetesen megvizsgálhatunk és variálhatjuk a színeket, a méreteket, illetve az elhelyezést is. A 3D látványtervezés előnye a kétdimenziós tervrajzokkal szemben, hogy még időben rámutathat rengeteg problémára. Átláthatjuk, hogy a bútorok elhelyezése és felépítése mennyire praktikus és mennyire illik az adott helyiséghez. Nem kell mindent a képzelőerőnkre bíznunk – ami bármikor félrevezethet – pontosan látjuk előre az eredményt, és időben változtathatunk rajta, ha nem tetszik.

A 3D látványterv olyan valósághű képet ad a tervezett bútorokról, hogy gyakorlatilag megegyezik a kivitelezett bútorral, csak ilyenkor még lehetőségünk van változtatni anyagi kár nélkül. Felhasználhatjuk saját kreativitásunkat, és minden négyzetcentimétert úgy tervezhetünk meg, ahogy nekünk tetszik. Nem kell félnünk, hogy egyedi elképzeléseink nem fognak jól mutatni a valóságban, hiszen a 3D látványtervnek köszönhetően már előre tudni fogjuk, hogy mi működik és mi nem.

Egyedi bútorokat szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal! A 3D látványtervezésen túl a belsőépítészeti megoldások kivitelezését is vállaljuk! További információért látogasson el honlapunkra, a www.design-asztalos.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-517-81-08-as telefonszámon vagy az ltdbutor@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Miért érdemes egyedi bútort gyártatni?
Miért érdemes egyedi bútort gyártatni?

Egy lakás felújításakor, vagy csak kisebb átalakítások alkalmával gyakran felmerül az igény egy, vagy több új bútorra. Mindenkinek megvannak a...

Close