Kövess minket!
  
     

Dekoratív, biztonságos és egyedi

Dekoratív, biztonságos és egyedi
2015, március 31.

A legtöbben szeretjük olyan berendezésekkel, kiegészítőkkel körülvenni magunkat, melyek nem szokványosak, nem a tömegtermelés részei és nem jönnek szembe velünk az utcán. Az egyedi bútorok azért is bizonyulnak néha jobb választásnak, mert valóban személyre szabottan képesek illeszkedni az életterünkbe. Csak nekünk szólnak, csak nekünk készülnek, illeszkednek az ízlésünkhöz, stílusunkhoz és az igényeinkhez.

A tömegtermelés termékei sokszor csak alapvető igényeket szolgálnak ki és a minőségük sem tartozik a legmagasabb kategóriába. Az ilyen termékek nem képesek kielégíteni mindenki igényeit, így egy idő után sokan kiábrándulnak belőlük és az alacsony ár helyett inkább a magas minőséget részesítik előnyben. A bútorok között is találunk olyat, ami szakavatott asztalos mesterek keze nyomán készült, külön a megrendelő elképzelései, az adott helyiség jellemzői alapján. Az ilyen bútorokkal minden tulajdonos csak jól járhat, akár konyhabútor, hálószoba bútor vagy éppen gyerek bútor vásárlása a cél.

A gyerekszoba bútorai esetében különösen fontos, hogy körültekintően válasszunk, hiszen ezek a bútorok gyakran nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a lakás többi helyiségében lévő bútorok. A gyerekszoba bútorainak nem csak dekoratívnak kell lenniük, de biztonságosnak és praktikusnak is.

Főleg az igazán kicsi gyerekek esetében kell körültekintően választani, hiszen ők azok, akik szeretnek mindent kézbe és szájba venni, a gyerekszoba bútorainak ezért sem szabad balesetveszélyesnek lenniük. Figyelni kell a kiálló, éles sarkokra, szögekre, csapódó ajtókat, fiókokra. Az allergiát nem okozó, egészségre veszélytelen festékek, pácok is fontos szempontot képeznek.

Gondoskodjon arról, hogy gyermeke szobája biztonságos és szép is legyen egyszerre, és készíttessen egyedi bútorokat saját elképzelései alapján! Látogasson el weboldalunkra, a www.inpulse.hu oldalra, ahol minden bútorkészítéssel kapcsolatos kérdésére megtalálja a választ! Amennyiben mégis információra lenne szüksége, hívja munkatársainkat a 20/4439-777-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@inpulse.hu e-mail címen, és segítünk megvalósítani álmai otthonát!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
must.co.hu1
Olasz design a konyhában is!

A konyha nem csak az étkezés előkészítésének terepe, de a családi összejövetelek, a minőségi szórakozás és a meghitt vacsorák megalapozásának...

Close