Kövess minket!
  
     

Dohányzóasztal

Dohányzóasztal
2014, március 17.

A dohányzóasztal ugyan nem túl nagy bútor, azonban annál praktikusabb, mindemellett esztétikailag is befolyásolja az egész szoba stílusát.

A dohányzóasztal kialakítását, beleértve a formát és a színeket, általában az ülőgarnitúrához igazítják, azonban ez kevés – a szoba egészéhez passzolnia kell. A méret meghatározásakor érdemes figyelembe venni az ülőgarnitúra felületének méreteit, annak tudatában kell kiválasztani a megfelelő méretet, hogy ne okozzon kényelmetlenséget se a túl alacsony, se a túl magas dohányzóasztal.

A dohányzóasztal kívánt méretének meghatározása után lehet kiválasztani a számunkra leginkább tetsző, ízléses, esztétikus asztallábakat és asztallapot.

Manapság már rendkívül széles kínálat érhető el dohányzóasztalokból, így mindenki megtalálhatja az ízléséhez és a szoba hangulatához leginkább illő bútordarabot. Legyen bármilyen jellegű, stílusú az adott helyiség, biztosan megtalálja az ideális dohányzóasztalt! Ha netán mégsem akad rá a tökéletes bútordarabra, és elege van a hosszas, hiábavaló keresgélésből, lehetősége van egyedi bútorötletei, különleges kívánságai alapján dohányzóasztalt készíttetni.

Olvastad már?

 • Galériaágy

  Galériaágy

  A galériaágy rendkívül praktikus bútordarab gyerekszobába, nappaliba, vagy hálószobába,…
 • Gyerek bútor

  Gyerek bútor

  A nappali, a fürdőszoba vagy a konyha, mind-mind olyan…
 • Konyhabútor

  Konyhabútor

  Tudta Ön, hogy az új házban vagy lakásban az…
 • Papírbútor hagyományos helyett?

  Papírbútor hagyományos helyett?

  Napjainkban egyre több praktikus bútort készítenek vastag, kartonszerű papírból.…

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyedibutorok.com.hálószoba.2
Galériaágy

A galériaágy rendkívül praktikus bútordarab gyerekszobába, nappaliba, vagy hálószobába, különösen, ha kis méretű helyiségről van szó. A galériaágy olyan, mint...

Close