Kövess minket!
  
     

Dohányzóasztal

Dohányzóasztal
2014, március 17.

A dohányzóasztal ugyan nem túl nagy bútor, azonban annál praktikusabb, mindemellett esztétikailag is befolyásolja az egész szoba stílusát.

A dohányzóasztal kialakítását, beleértve a formát és a színeket, általában az ülőgarnitúrához igazítják, azonban ez kevés – a szoba egészéhez passzolnia kell. A méret meghatározásakor érdemes figyelembe venni az ülőgarnitúra felületének méreteit, annak tudatában kell kiválasztani a megfelelő méretet, hogy ne okozzon kényelmetlenséget se a túl alacsony, se a túl magas dohányzóasztal.

A dohányzóasztal kívánt méretének meghatározása után lehet kiválasztani a számunkra leginkább tetsző, ízléses, esztétikus asztallábakat és asztallapot.

Manapság már rendkívül széles kínálat érhető el dohányzóasztalokból, így mindenki megtalálhatja az ízléséhez és a szoba hangulatához leginkább illő bútordarabot. Legyen bármilyen jellegű, stílusú az adott helyiség, biztosan megtalálja az ideális dohányzóasztalt! Ha netán mégsem akad rá a tökéletes bútordarabra, és elege van a hosszas, hiábavaló keresgélésből, lehetősége van egyedi bútorötletei, különleges kívánságai alapján dohányzóasztalt készíttetni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyedibutorok.com.hálószoba.2
Galériaágy

A galériaágy rendkívül praktikus bútordarab gyerekszobába, nappaliba, vagy hálószobába, különösen, ha kis méretű helyiségről van szó. A galériaágy olyan, mint...

Close