Kövess minket!
  
     

Egyedi bútort készít? A bútorlábakról se feledkezzen meg!

Egyedi bútort készít? A bútorlábakról se feledkezzen meg!
2019, március 26.

Manapság nagy divat egyedi bútort készíteni, illetve készíttetni, de a régi bútorok felújításának és újragondolásának ideája köré is egy kisebb mozgalom épült. A modernizáláshoz hozzátartozik a fogantyúk és a bútorlábak cseréje is, de a festés és az újrakárpitozás is komoly rajongótáborral rendelkezik.

Sokaknak van legalább egy olyan rokona, akinek a lakásában hemzsegnek a hetvenes években, vagy még régebben készült bútorok, de ha nincs ilyen, akkor az ócskapiacokon, lomtalanításokon, vagy az internetes apróhirdetési portálokon lehet fillérekért beszerezni ilyesmit. Nem kell sok egy kis komód felújításához, csak csiszológép, festékek, vagy lakk, néhány új fogantyú, és négy vadonatúj, modern bútorláb. Ez utóbbiak különösen emelhetik egy felújított bútordarab fényét: csak képzeljünk el egy retro szekrénykét kecses, krómozott lábakon. Bármilyen modern enteriőrben megállja a helyét!

A bútorláb persze csak a pont az i-re; rengeteg munkát kell elvégezni, mire – utolsó lépésként – az is felkerülhet a bútorra. Először is le kell tisztítani az évtizedek alatt összegyűlt, és lassan megkövesedett szennyeződéseket, majd érdemes az egész bútort alaposan átcsiszolni, ezzel előkészítve a festésre. Ha nagyobb, sík felületekről van szó, mint például egy komód, vagy éjjeliszekrény, akkor mindig a vízszintesen álló oldalaira kerüljön a festék.

A száradást követően jöhet a végszerelés, vagyis a kiegészítők felszerelése. Érdemes a fogantyúkat és a bútorlábakat összehangolni, vagyis ha csillogó, fém bútorlábat választunk, akkor a fogantyú is legyen ugyanolyan színű; így lesz harmonikus az elkészült bútordarab. Érdemes összehangolni a szoba egyéb berendezéseivel, hogy ne legyen kirívó, sőt, érdemes a többi bútort is felfrissíteni új fogantyúkkal és bútorlábakkal, hogy minden passzoljon!

Ha Ön is hasonló projekteken gondolkodik, akkor tekintse meg cégünk, a Polc Bolt Kft. bútorláb kínálatát webáruházunkban, amit a www.polcbolt-online.hu címen érhet el. Ha kérdése lenne a rendelés előtt, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-96-428-888-as telefonszámon, vagy a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Állatorvosi rendelőjét alakítsa ki egyéni igényei szerint fából!
Állatorvosi rendelőjét alakítsa ki egyéni igényei szerint fából!

Új helyszínre költözik állatorvosi rendelője, vagy most kezdi munkáját, és szeretné egyéni igényei szerint kialakítani az helyiségeket? Esztétika és praktikusság...

Close