Kövess minket!
  
     

Egyedi fürdőszoba bútor

Egyedi fürdőszoba bútor
2014, március 17.

A fürdőszoba berendezésénél rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Az alábbiakban ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Önnek.

Vizes helyiség lévén kicsit nehezebb dolgunk van, mint például a nappali esetében, hiszen számos helyhez kötött berendezés van a fürdőszobában. A fürdőszoba bútorokat ennek függvényében kell kiválasztanunk, hiszen míg egy szekrényt könnyen mozgathatunk, addig például a kád esetében már nem olyan egyszerű a dolgunk.

Problémát okozhat továbbá a méret. A modern lakásokban előszeretettel építenek kis fürdőszobákat, ilyen esetekben helytakarékos vagy falra szerelhető bútorokat érdemes választani. Ha nagyobb fürdőszobával rendelkezünk, választhatunk nagyobb tárolási lehetőséggel rendelkező fürdőszoba bútorokat, ezáltal áttekinthető és rendezett hatást kelt a helyiség.

A fürdőszobába többnyire világos színű bútorokat szoktak választani, mely kis helyiség esetén optikailag nagyítja a teret, a fürdőszoba bútor színeinek azonban, csakúgy, mint a formai kialakításnak csak a képzelet szabhat határt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyedibutorok.com.egyedi bútor.2
Tolóajtós gardróbszekrény

Nem talál olyan gardróbszekrényt, amely tökéletesen illeszkedik a rendelkezésre álló hely adottságaihoz? Az egyedi gardróbszekrények által hasznossá tehető minden apró...

Close