Kövess minket!
  
     

Ergonomikus székekkel a sikeres és egészséges munkavégzésért

Ergonomikus székekkel a sikeres és egészséges munkavégzésért
2015, március 4.

Folyamatos rohangálás, állandó fizikai igénybevétel, változó munkakörnyezet; ezek a körülmények számos munkakörre jellemzőek. Az irodai ülőmunka azonban nem ilyen. Az, aki íróasztalhoz láncolva tölti a mindennapjait, jobban megérzi az ülve eltöltött napi nyolc órát, mint az a munkavállaló, aki mindig mozgásban van. Ezért van óriási jelentősége annak, milyen irodai széket alkalmazunk.

Az irodai széknek több szempontnak is meg kell felelnie ahhoz, hogy igazán minőségi ülőalkalmatosságnak lehessen nevezni. Az ergonomikus irodai székek nem csak esztétikusak, stabilak, de kényelmesek és valóban egészséges tartást biztosítanak. Mitől előnyös egy ergonomikus kialakítású szék? Egy kényelmetlen szék nem csak a testtartást rontja, de a komfortérzetet is aláássa, ezzel pedig az idő előrehaladtával akadályozza a minőségi és hatékony munkavégzést is. A következmény rosszkedv, hátfájás, keringési betegségek, fejfájás, gerincbántalmak kialakulása.

Az egészséges szék úgy van megtervezve, hogy stabil támasztékot nyújt a medence és derék számára, ugyanakkor teret enged a test előre és hátra mozgásának is, de meggátolja a hátizmok elernyedését, ezáltal biztosítva az egyenes, de komfortos testhelyzetet.

A megfelelő ülőlapnak eléggé szélesnek és mélynek kell lennie, hogy stabil ülőhelyzetet biztosítson, a háttámla és a karfák állíthatósága inkább a praktikumot szolgálja, de segítségükkel az egészséges testtartás is megőrizhető.

Gondoskodjon arról, hogy a munkaidő ne szenvedéssel teljen, hanem proaktívan, kényelmesen és egészségesen! Ergonomikus irodai székeket minden irodába, minden íróasztal mellé!

Kényelem, funkció és dekorativitás egy irodai székben? Weboldalunkon, a www.projektbutor.hu-n saját maga is meggyőződhet arról, hogy mindez lehetséges. Ha érdeklődik ergonomikus irodai székeink iránt, nincs más dolga, mint, hogy felhívja a 22/503-821-es telefonszámunkat, vagy ír nekünk a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen, és gondoskodunk róla, hogy minden kérdésére választ kaphasson!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Várótermi bútorok: Klasszikus megoldások és design ötletek

Modern világunkban kiemelten fontos szerepet tölt be a különféle szolgáltatók, hivatalok, közintézmények és megannyi közösségi helyszín kialakítása során, hogy színvonalas,...

Close