Kövess minket!
  
     

Éttermet vagy szállodát üzemeltet? Ezt Önnek találták ki!

Éttermet vagy szállodát üzemeltet? Ezt Önnek találták ki!
2016, december 19.

A vendéglátó iparban sok mindenre fel kell készülnünk, ha azt szeretnénk, hogy vendégeink tökéletesen elégedettek legyenek. Az általunk megcélzott célcsoport igényeit kell, hogy kielégítsük, gondolva itt akár az étel és ital kínálatra, illetve szálloda vagy hotel esetében a wellnessre, szórakozási lehetőségekre és egyéb szolgáltatásokra. Persze arculattól és potenciális célcsoporttól függetlenül vannak bizonyos kritériumok, melyeknek meg kell felelnünk, de ez sokszor nagyon nehéz.

A tisztaság kérdése, bármennyire is egyértelműnek tűnik, komoly nehézségeket állíthat felénk, hiszen a vendégek akarva-akaratlanul is nyomot hagynak maguk után, ez már csak ilyen. A különböző terítőknél, textil szalvétáknál, ágyneműknél és egyéb szöveteknél ez még nem egy nagy tragédia, hiszen ezekkel mindenki számol, de a kárpitok esetében más a helyzet. Bármennyire is vigyázunk kárpitos bútorainkra, akár a személyzet, akár a vendégek kárt tehetnek bennük, ezzel sajnos szintén számolni kell, de itt a tisztítás sokkalta nehézkesebb, gondolva itt egy vörösbor foltra vagy egy kis lecsöppenő zsírra. Persze ha szeretnénk ezt elkerülni, nem kell minden hónapban új kanapékat vásárolnunk, hiszen van jobb megoldás! Ha az Aqua Clean bútorszöveteket választjuk, nem szükséges a szennyeződések miatt aggódnunk, hiszen az ilyen jellegű textíliák egyszerűen, pusztán csak víz felhasználásával tisztíthatóak, gondolva itt akár a legmakacsabb szennyeződésekre is! Az Aqua Clean bútorszöveteknek hála mindig tiszta és makulátlan képet közvetíthetünk a vendégek felé, amit biztosan értékelni is fognak!

Ha szeretné szállodájában, bárjában vagy éttermében az Aqua Clean bútorszöveteket alkalmazni, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk kínálatában hatalmas választékot talál ezekből az anyagokból és a bútorkárpitozásban is profik vagyunk, így nyugodtan ránk bízhatja a munkát! Ha további információkra kíváncsi, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.argokarpit.hu –ra!

Ha kérdései adódnának Aqua Clean bútorszöveteinkkel, illetve egyéb termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-70/566-7374 telefonszámon, illetve az info@argokarpit.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Ne kössön kompromisszumokat!
Ne kössön kompromisszumokat!

Amikor otthonunkat vagy csak adott helyiségeinket rendezzük be, sokszor ütközhetünk nehézségekbe, melyek meggátolhatnak minket, hogy olyan otthont építsünk ki, melyre...

Close