Kövess minket!
  
     

Galériaágy

Galériaágy
2014, március 17.

A galériaágy rendkívül praktikus bútordarab gyerekszobába, nappaliba, vagy hálószobába, különösen, ha kis méretű helyiségről van szó. A galériaágy olyan, mint egy emeletes ágy, csak nincs alsó fekvő része. Ennek értelmében a magasított ágy alatti teret más bútor elhelyezésére lehet felhasználni, mint például számítógép asztal, íróasztal, szekrény, vagy kanapé.

A fekvőfelülethez vezető létra lehet függőleges vagy enyhén döntött, valamint az ágy körbe 1, 2 vagy 3 soros korláttal, leesés gátlóval van felszerelve a maximális biztonság érdekében. A galériaágyak megtalálhatók standard méretben, vagy legyárthatóak egyedi méretekben, arra azonban érdemes odafigyelnünk, hogy magasabb kivitelezés esetén a falhoz rögzítsük a bútordarabot.

A galériaágy különböző színekben érhető el, emellett dekorálásra is kiválóan alkalmas, például a gyerekszobában feldíszíthetik a kicsik: rá ragaszthatják kedvenc matricáikat, illetve a létrán mérhetjük a gyerkőcök magasságát. Választhatunk kétszemélyes fekvőfelülettel rendelkező galériaágyat, ebben az esetben pedig hálószobabútorként is praktikus, helytakarékos részét képezheti otthonunknak.

Amennyiben Ön is szeretne minél nagyobb teret kihasználni otthona helyiségeiben, kiváló megoldást nyújtanak a galériaágyak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyedibutorok.com.hálószoba.1
Hálószoba bútor

A bútor otthonunk nélkülözhetetlen kiegészítője, mely egyszerre tölti be egy használati- és egy design tárgy szerepét. A bútorvásárlás minden esetben...

Close