Kövess minket!
  
     

Hogyan növelheti antik bútorai értékét?

Hogyan növelheti antik bútorai értékét?
2016, július 29.

A múlt mindig hordoz valami plusz értéket magában, legyen az egy emlék, vagy egy régi tárgy. Vannak olyan antik bútorok, melyek készítőjük miatt nívósak, míg más példányok csak koruk vagy eszmei értékük miatt kiemelkedőek. Egy biztos, akár megtartani szeretnénk ezeket a különleges darabokat, akár értékesíteni, érdemes bútor felújítást végeztetni rajtuk! Hogy miért?

A bútor felújítás lényege, hogy a régi elemek és értékek megtartásával hosszabb életűvé és alkalmazhatóvá tegyük az adott darabokat, akár olyan modern megoldások segítségével, mint amilyen a vízzel tisztítható Aqua-clean bútorszövet használata. Léteznek olyan kialakítások, melyek nem igényelnek komolyabb gondoskodás, hiszen csak kiállítási vagy dekorálási szerepet töltenek be, ám az esetek többségében a tulajdonosok szeretik rendszeresen használni az adott bútort.

Bútor felújítással már évszázadok óta foglalkoznak mesteremberek. Kezdetben még az asztalossághoz tartozott ez a folyamat, ám később kivált belőle, és önálló ágazattá nőtte ki magát. Ma már az, hogy valaki asztalos, még nem garantálja azt is, hogy képes egy antik bútort renoválni. Pontosan ezért érdemes meggondolni, hogy kire bízzuk értékeink épségét! Ugyan a bútor felújítással növelhető egy-egy antik példány értéke, gondatlan kezekben ez inkább hátránnyá változhat.

A bútor felújítás során a mesterembernek törekednie kell arra, hogy a lehető leghűebben adja vissza azt az állapotot, mely a bútor megalkotásakor volt érzékelhető, mindemellett célszerű korszerű praktikákat is bevetni. Szövet tekintetében az Aqua-clean bútorszövet a koronázatlan király, hiszen napjainkban a könnyű tisztíthatóság kiemelt fontossággal bír.

Cégünk sok éve foglalkozik bútorok javításával, felújításával és kárpitozásával! Amennyiben Ön is megbízható szakemberre szeretné bízni antik bútorait, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.argokarpit.hu oldalra, ahol részletesebben tájékozódhat szolgáltatásainkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon 06/ 70 566 7374-es számon, akár e-mailben, az info@argokarpit.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Vendéglátóhelyén fektessen hangsúlyt a bútorokra is!

Vendéglátóhelyet üzemeltet, és folyamatosan arra törekszik, hogy vendégei minél elégedettebbek legyenek? A kifogástalan kiszolgáláson, a minőségi kínálaton kívül nem szabad...

Close