Kövess minket!
  
     

Irodai bútorok minden igényre

Irodai bútorok minden igényre
2015, május 4.

Mindennapjaink során számos környezetben ülünk le, legyen szó saját otthonunkról, munkahelyünkről, vagy akár a tömegközlekedési eszközökről. Nem mindegy, hogy hol, miért, mennyit és milyen ülőalkalmatosságon kell eltöltenünk a kiszabott  időt. Nagyon jól tudják ezt azok, akik nap, mint nap ülőmunkát végeznek.

Az ülőmunka nem csak a testet veszi igénybe, de a szellemre is hat, hiszen könnyen frusztrálttá tehet, ha számunkra nem komfortos környezetben töltünk hosszabb időt. Ezért van óriási jelentősége annak, hogy milyen körülmények között kell eltölteniük az alkalmazottaknak a rájuk kiszabott munkaórákat. A különböző irodai székeknek ma már nagyon sok elvárásnak meg kell tudniuk felelni ahhoz, hogy kiváló minősítést kaphassanak.

A minőségi irodai széknek elsősorban kényelmesnek kell lennie, hiszen az olyan stresszes munkák, mint az ügyfélszolgálat vagy recepció még stresszesebbé válnak, ha az alkalmazott még nem is érzi jól magát ott, ahol ül. A kényelem azonban csalóka lehet. Az irodai székek kialakításánál ma már alapkövetelmény a gerincbarát felépítés, vagyis az, hogy a használója ne szenvedjen semmilyen fizikai károsodást az egyébként egészségtelen, hosszas üléstől. Az sem árt, ha az irodai szék nem csak esztétikus, kényelmes, gerincbarát, de mobil is, tehát lehessen hatékonyan használni mozgásra is például görgők segítségével.

A minőségi irodai szék segítségével megteremthetjük a minőségi munka feltételét is és motiválhatjuk az alkalmazottakat. Ha egy irodai szék mindezen követelményeknek eleget tesz, akkor bátran megvásárolhatjuk és örömet okozhatunk vele magunknak vagy alkalmazottainknak a nap minden munkaórájában. Ne elégedjen meg a kényelmetlen és korszerűtlen székekkel, mert nem mindegy, hogy min ül nap, mint nap a munkahelyén. Ügyeljen egészségére és őrizze meg azt, ameddig csak lehet!

Hol találhat korszerű irodai székeket? A www.irodaiszekek.hu weboldalunkon a görgős széktől, a térdeplőszéken át a főnöki székig mindent megtalál! Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a 361-210-7096-os telefonszámon, vagy a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címen keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
inpulse
Dekoratív, biztonságos és egyedi

A legtöbben szeretjük olyan berendezésekkel, kiegészítőkkel körülvenni magunkat, melyek nem szokványosak, nem a tömegtermelés részei és nem jönnek szembe velünk...

Close