Kövess minket!
  
     

Miért fontos a modern üzemi étkező?

Miért fontos a modern üzemi étkező?
2016, október 18.

Az üzemi étkező az a hely, ahol a munkavállalóink döntő többsége minden nap megfordul legalább egyszer, pontosan ezért a létesítmény ezen részének meg kell felelnie bizonyos higiéniai és esztétikai követelményeknek, valamint fontos, hogy üzemi étkező bútoraink olyan darabok legyenek, amik bírják a mindennapos igénybevételt akár éveken át.

Lássuk, mik is konkrétan azok a követelmények, amiknek egy üzemi bútornak meg kell felelnie a gyakorlatban ahhoz, hogy valóban egy tartós és hasznos eleme lehessen az ipari létesítmény étkezőjének. Először is fontos a könnyű tisztíthatóság, ami érthető, hiszen a mindennapos ételmaradékok, kifojt üdítők és egyéb szennyeződések nyomot hagyhatnak egy olyan bútoron, ami nem kifejezetten erre a célra készült. Továbbá a dolgozók munkaruházatán is lehetnek olyan szennyeződések, amik nyomot hagyhatnak az étkező bútorokon, ezzel aláásva az esztétikus megjelenést és az alapvető higiéniát. Egy minőségi üzemi étkező bútor ezeknek mind képes ellenállni! A másik fontos tényező a strapabíró anyagfelhasználás, ami garantálja, hogy akár évek multán is tökéletes állapotban használhassák dolgozóink ezeket a bútorokat. A letisztult, modern külső sem elhanyagolható, hiszen ezzel garantálhatjuk, hogy amikor bárki belép az étkezőbe, egy pozitív ingert fog számára jelenteni ez a környezet. Összességében tehát nyilvánvaló, hogy az üzemi étkező bútorainkat érdemes jól megválasztanunk, hiszen hosszú távon igen sok múlik ezek milyenségén!

Ha minőségi üzemi étkező bútorokat keres, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk kínálatában étkező bútorok széles választékát találja, melyek biztosan minden igényét ki fogják elégíteni! Látogasson el weboldalunkra, a www.projektbutor.hu –ra, ahol részletesebb információt kaphat termékeinkről!

Ha kérdései merülnének fel az általunk forgalmazott üzemi étkező bútorokkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-22/503-821 telefonszámon, illetve a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
16163107 - pink classical style armchair sofa couch in vintage room
A kárpitozás múltja és jelene

Számtalan, korunkban is alkalmazott technika és munkafolyamat már a modernebb civilizációk kezdete óta létezik. Ilyen mesterségnek számít a kárpitozás is,...

Close