Kövess minket!
  
     

Miért jár jól a nyitott polcos konyhával?

Miért jár jól a nyitott polcos konyhával?
2016, július 29.

A nyitott polcok használata a konyhában nem annyira elterjedt, pedig megfontolandó a praktikusság érdekében.  Először is, a nyitott polcrendszer egy életre véget vetnek annak a problémának, hogy nincs hova tenni a túl nagy, vagy szokatlan alakú tálakat. Egy ilyen polcrendszer nem csak könnyen rendezhető, de ugyanakkor átlátható is, így rengeteg időt meg tud spórolni azzal, hogy pontosan tudja, hol kell keresni a szükséges tányérokat, tálakat, ráadásul végre a legszebb tányérok is láthatóvá válnak, és nem kell sötétben, minden szem elől elzárva tárolni a dekoratív porcelánokat. Szintén előny a nyitott polcrendszernél, hogy mivel minden látható, az eszközök rendben tartása is elengedhetetlen. Ez először akár hátránynak is hangozhat, de a tiszta és rendezett konyha hosszútávon mindenképpen előnyére válik. Miért is rejtené ajtók mögé az Ön számára fontos tárgyakat? Legyen szó a kedvenc könyveiről, vagy akár az utazások során szerzett emléktárgyakról, a jelentéssel bíró tárgyak teszik igazán otthonná az otthont.

Természetesen a nyitott polcok otthonának bármely pontját fel tudják dobni, nem csak a konyhát.

Amennyiben Ön szeretné egyedi polcrendszerrel feldobni otthonát, nálunk megtalálja, amire szüksége van! Cégünk, a Novo Quadratum teljesen egyedi és modern polcrendszereket készít, melyek ráadásul 100%-ig magyar termékek. Különleges designnal rendelkező termékeink már sikert arattak a legnívósabb bútorokkal foglalkozó rendezvényen, a kölni nemzetközi bútorkiállításon is.

Látogasson el honlapunkra, mely a www.novoq.hu címen érhető el, és nézzen szét korábbi munkáink között! Webáruházunkban kedvére válogathat termékeinkből, és akár meg is tervezheti saját, személyre szabott polcrendszerét is! Amennyiben a kivitelezett polcrendszerrel mégsem elégedett és 8 napon belül visszajuttatja hozzánk, számla ellenében 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk!

Ha személyre szabott polcokra vágyik, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1/706-3323-as telefonszámon, vagy az info@novoq.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
bútor felújítást
Hogyan növelheti antik bútorai értékét?

A múlt mindig hordoz valami plusz értéket magában, legyen az egy emlék, vagy egy régi tárgy. Vannak olyan antik bútorok,...

Close