Kövess minket!
  
     

Minőségi és egyedi irodabútor

Minőségi és egyedi irodabútor
2014, május 13.

Manapság otthonunkon kívül a legtöbb időt munkahelyünkön töltjük, ezért a munkaterület sajátosságain és funkcionális szempontjaink kívül a kényelem is kiemelten fontos. Az irodai környezet megfelelő kialakítása sokoldalú körültekintést és figyelmet igénylő feladat, hiszen a berendezés feladatai közé tartozik a kényelmes és praktikus munkakörülmények megteremtése, az átlátható és logikus térkialakítás a dolgozók és a vezetőség szempontjából egyaránt, valamint az irodabútorok és berendezés képviseli a cég stílusát és arculatát, amely az ügyfelek szempontjából kiemelkedően fontos. Az összetett feladathoz kérhetjük szakemberek segítségét is, akik szakmai tudásuknak köszönhetően igyekeznek igényeinket kiszolgálni, valamint rendelhetünk minőségi és egyedi irodabútorokat is.

Választási szempontok

A széles piaci kínálatnak köszönhetően manapság minőségi és egyedi irodabútorok közül válogathatnak az érdeklődők és néhány egyszerű és logikus választási szempontot végig gondolva minden igényt kiszolgáló irodai munkakörnyezetet teremthetünk dolgozóink számára.

  • Helyi adottságok: Maximális térkihasználásnak megfelelően válogassuk meg az irodabútorokat mennyiségileg és formai megoldások tekintetében. Kerüljük a tér túlzsúfolását és vegyük figyelembe a munkaterület sajátos szükségleteit is.
  • Funkcionalitás: Az irodai tevékenység sajátosságainak és igényeinek megfelelően rendezzük be a helyiségeket, teremtsünk megfelelő munkafelületeket, pakolási és tárolási lehetőségeket és pihenésre alkalmas megoldásokat is.
  • Kényelem: A mai modern bútorok kialakítása során a tervező és forgalmazó cégek kiemelten fontosnak tartják a kényelmi és egészségi állapottal kapcsolatos tényezőket, pl.: ergonómiai szempontok.
  • Anyagválasztás: A széles piaci kínálatban megtalálhatóak a természetes fából készült bútorok és a műanyag, fém és egyéb megoldások is egyaránt.
  • Design: A formai, vonalvezetési és színvilágot igyekezzünk a cég arculatának és az általa képviselt értékeknek megfelelően kiválogatni.

Válassza a minőséget!

A d. Projekt Bútor Kft. hazai és európai partnerek minőségi irodabútorait kínálja széles választékban meglévő és új partnerei számára, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek és a munkaterületének legideálisabb darabokat. Széles szolgáltatásaink és termékválasztékunk különböző stílusú és kategóriájú irodabútorokat tartalmaz, melyekről bővebben a www.projektbutor.hu weboldalunkon tájékozódhat, valamint egyedi igényeivel, személyre szabott árajánlatért és kérdései esetén keressen minket bizalommal a 0622/503-821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyedibutorok.com.konyhabútor.2
Konyhabútor

Tudta Ön, hogy az új házban vagy lakásban az első bútor, ami kiválasztásra kerül, általában a konyhabútor? A konyhabútor mindig...

Close