Kövess minket!
  
     

Minőségi és korszerű öltözőszekrények

Minőségi és korszerű öltözőszekrények
2014, július 16.

Napjainkban az egészségünk megőrzése, az egészséges életmód kialakítása és a rendszeres testmozgás kiemelten fontos szerepet tölt be mindennapjaink során, hiszen számos népbetegség és modernkori betegség a helytelen és egysíkú táplálkozásból, a mozgásszegény életmódból és testi-lelki elhanyagoltságunkból ered. Az egészségtudatos életmód kedvező élettani hatásainak felismerésével egyre nagyobb tömegek kezdenek aktívan mozogni és a mozgás szeretetére nevelni a fiatalabb generációkat, melynek következtében a különböző sport-, mozgás- és egészségközpontok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Öltözőszekrények

A megnövekedett igényeknek köszönhetően a mozgásközpontoknak és termeknek nem csupán sokoldalú sportlehetőségekkel, profi edzőkkel és egyéb szolgáltatásokkal kell felkészülniük a nagy létszámban jelenlévő vendégekre, de az alapvető komfortigényeknek is eleget kell tenniük, melyek között a kulturált és korszerűen felszerelt öltözők kiemelkedően fontos szerepet töltenek be. Az edzőtermeknek és egyéb létesítményeknek igényesen kialakított öltözőhelyiségeket és minden funkcionális és higiéniai igénynek, elvárásnak megfelelő öltözőszekrényeket kell biztosítani az előírások és szabályok miatt, valamint a környezeti adottságokat figyelembe véve egyéb tulajdonságokkal is rendelkezniük kell a szekrényeknek, például a párának és nedvességnek ellenálló konstrukció, zárható kivitelezés az értékek védelméért, stb.

A minőségi és korszerű öltözőszekrények alkalmazási területei:

  • Fitness termek
  • Mozgás és sport komplexumok
  • Wellness létesítmények
  • Uszodák
  • Táncstúdiók
  • Egyéb létesítmények

A mai korszerű öltözőszekrények mind anyaghasználatukban, mint megjelenésükben maximálisan eleget tesznek a korszerű esztétikai és design elvárásoknak, legyen szó elegáns, exkluzív környezetről, valamint a mindennapi igényeket kiszolgáló létesítményekről.

Válassza a minőséget!

A d. Projekt Bútor Kft. minőségi és korszerű öltözőszekrényeket kínál széles választékban, melyek között minden sportlétesítmény igényeinek és a szabványoknak megfelelő darabok várják az érdeklődőket. Széles termékválasztékunk különböző stílusú és kategóriájú öltözőszekrényeket tartalmaz, melyekről bővebben a www.projektbutor.hu weboldalunkon tájékozódhat, valamint egyedi igényeivel, személyre szabott árajánlatért és kérdései esetén keressen minket bizalommal a 0622/503-821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Minőségi és egyedi irodabútor

Manapság otthonunkon kívül a legtöbb időt munkahelyünkön töltjük, ezért a munkaterület sajátosságain és funkcionális szempontjaink kívül a kényelem is kiemelten...

Close