Kövess minket!
  
     

Papírbútor hagyományos helyett?

Papírbútor hagyományos helyett?
2014, március 17.

Napjainkban egyre több praktikus bútort készítenek vastag, kartonszerű papírból. Sokan azt vallják, a papírbútor használata, tárolása, javítása egyszerűbb és olcsóbb a hagyományos bútorokénál. Vajon egyszer a jövőben lehetséges, hogy minden bútorunk papírból lesz?

Külföldön terjedt el először a színes dobozokból összeállított fiókos szekrény. Amerikában több cég is elkezdett padokat és székeket gyártani papírból, melyek stílusban a modern bútorokra hajaznak, ránézésre nem is mondható meg a különbség. Hazánkban is említhetünk a papírbútor gyártás területén elért szabadalmakat. Míg egyeseknek sikerült elkerülni a ragasztó használatát, mások ruhacsipesszel rögzítettek, így könnyen variálhatóvá téve a bútort.

Ezeket a bútorokat egyelőre főleg irodák, üzletek, valamint kiállítások részére gyártják, ugyanis még mindig gyenge a papírbútorba vetett bizalom. Ám erre a bútorok nem adnak okot, hisz teherbírásuk megfelel az elvártaknak, ráadásul rendkívüli előnyük, hogy tetszés szerint változtathatóak, kombinálhatóak, átalakíthatóak.

Ha szereti a különleges, rendhagyó megoldásokat, próbálja ki a papírbútorokat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyedibutorok.com.bútorok.3
Kerti bútorok

Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy otthonukhoz a külső terek épp úgy hozzátartoznak, mint a belsők, valamint, hogy a kerti bútorok legalább...

Close