Kövess minket!
  
     

Stílusos egyedi gyerekszobabútorok

Stílusos egyedi gyerekszobabútorok
2014, november 11.

A gyermek érkezése egy család életében mindig nagy izgalmakkal jár, hiszen a készülődés időszaka számtalan élményt hordoz magában, melyek közül az egyik legjelentősebb a gyerekszoba kialakítása és berendezése. Az otthonteremtés minden esetben óriási körültekintést igényel, hiszen a család létszámától függően szükséges a lehető legkényelmesebb és esztétikusabb életteret megteremteni, amely minden funkcionális igényt is képes maximálisan kiszolgálni, ezáltal a gyerekszoba kialakítása gyakran kihívásokat is jelent a leendő szülők számára, hogy olyan környezetet teremthessen a kis jövevénynek, amilyet megálmodtak.

Egyedi gyerekbútorok

A tömeggyártott bútorok egyik óriási hátránya, hogy fix mérettel és elrendezéssel rendelkeznek, melynek következtében a térkihasználás lehetősége csökken. Ennek eredményeképpen az egyedi bútorgyártás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az egyedi méreteken kívül megannyi előnyt kínálnak a tulajdonosok számára.

  • Egyedi méretek és konstrukció a speciális tulajdonságokkal rendelkező helyiségekben is, például sokszögletű szoba, tetőtér, vagy kisméretű szoba.
  • Tetszőlegesen kialakítható felületek, amely a gyerekszoba esetében kiemelten fontos a pakolhatóság szempontjából, például megfelelő hely biztosítása a játékoknak, baba vagy gyerekholmiknak, stb.
  • Tetszőleges szín és formavilág a mai divatnak, az elképzeléseknek és a baba nemének megfelelően.
  • A balesetek és sérülések elkerülése érdekében gyerekbarát kialakítás.
  • Számtalan kreatív ötlet megvalósítható

Az egyedi gyerekbútorok nem csupán stílusosak, de kiváló minőséget képviselnek, továbbá a gyermek növekedésével minden életkornak megfelelő bútordarabok készíttethetőek, melyek segítségével igazán kellemes és kényelmes környezetet teremthetünk csemeténk számára.

Válassza a minőséget!

Az In-Pulse Design Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött széles szolgáltatási rendszerrel áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére, melyek keretein belül ingyenes tanácsadással, felméréssel és minőségi egyedi bútorkészítéssel teljes körű segítséget nyújtunk, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott, akár a gyerekszoba esetében is! Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.inpulse.hu weboldalra, valamint keressen minket bizalommal a 0620/443-9777-es telefonszámon, és az info@inpulse.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Minőségi és korszerű öltözőszekrények

Napjainkban az egészségünk megőrzése, az egészséges életmód kialakítása és a rendszeres testmozgás kiemelten fontos szerepet tölt be mindennapjaink során, hiszen...

Close